blogdinamo

Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-2

In Campionat, Meciuri, Opinii on august 12, 2010 at 14:00

In fata unei echipe retrogradate anul trecut, in fata unei echipe care nu reusise sa inscrie in primele doua etape, Dinamo reuseste un egal modest care o mentine pe prima pozitie totusi, gratie golaverajului mai bun fata de urmaritoare. Jocul practicat de ai nostri a suferit intens insa, ca si maniera de arbitraj a pilosului Avram, care a acordat gazdelor un penalty gratuit la scorul de 1-0, adica intr-un fel atunci cand trebuia.

Ne incearca sentimente contradictorii acum, despre echipa noastra. Pe de o parte stim ca pot juca frumos, asa cum au facut-o in meciul tur cu croatii, pe de alta parte stim ca meciuri ca acesta, sau cel cu Astra vin inevitabil, cand exasperarea noastra este la greu pusa la incercare. Dinamo avea ocazia in seara de duminica sa se desprinda putin intr-un lider mai clar insa a ratat-o, voit sau nu. Traim niste vremuri in fotbal cand deasupra oricarui meci planeaza suspiciunea unui aranjament al mafiei pariurilor si cu fiecare etapa stam sa ne intrebam daca ce am vazut este un circ ieftin sau un meci jucat corect. Iluzia unui campionat intern „strans si disputat” insa se mentine doar cu un pluton de 5-7 echipe foarte apropiate una de cealalta, conform regiei de anul trecut. Dinamo, cu un program favorabil in debut de campionat, are posibilitatea sa ia avans substantial, pariul meu cu dvs insa este ca n-o va face. Daca riscam s-o luam prea mult in sus, o pleasca de „surpriza” va veni negresit. In final castiga … cine-o cotiza mai mult sau cine hotarasc altii, unii care acum sunt aproape de a se crede semi-zei invincibili.

Mi-e greu sa vad cum diferenta in jocul echipei este asa de mare de la un meci la altul. Dinamo are in lot oameni capabili si talentati, cand ii vezi pe teren insa, in meciuri ca cel recent cu Pandurii, stai sa te intrebi cum de au ajuns unii la Dinamo. Daca Liga 1 este intr-adevar regizata, pentru profitul unora ca Borcea, Jabba, Copos, Mititelu, Dragomir sau altii se va vedea in curand, caci ulciorul nu merge de multe ori la apa. Chiar asa, prosteala pe fata, nu mai tine !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: