blogdinamo

Moti se intoarce?

In Transferuri, Zvon on ianuarie 22, 2009 at 19:02

Bani pentru Moti

Siena are optiune de cumparare pentru Moti de 3,5 milioane de euro, platibili pina la finalul lui martie. „Cîinii” aşteaptă să-l vîndă pe Julio Cesar, iar cu suma încasată să obţină de la Siena dezlegarea stoperului de 24 de ani

Cum despărţirea de Julio Cesar este o chestiune de timp, dinamoviştii vor să-i aducă lui Gabriel Tamaş un coleg pe măsură în defensivă. Ţinta principală: Cosmin Moţi! Apărătorul de 24 de ani trece prin clipe grele la Siena, acolo unde nu a mai evoluat din 2008.

Fraţii Becali se implică!

Situaţia lui Moţi la echipa de club devine tot mai sumbră după ce în week-endul trecut, în partida cîştigată acasă cu Reggina (1-0), românul nu a fost nici măcar reţinut în lot, în condiţiile în care doi dintre stoperii italienilor erau incerţi! Săptămîna viitoare, Victor şi Giovanni Becali se vor deplasa în Italia pentru a negocia revenirea lui Cosmin în Ştefan cel Mare. Italienii, care au mari probleme cu banii şi care nu au achitat fotbaliştilor salariul pe ultimele 4 luni, ar fi de acord, însă solicită jumătate din cei 600.000 de euro plătiţi în vară pentru un împrumut pînă la finalul campionatului. Iar suma necesară va veni din transferul lui Julio Cesar Correa, cel care a primit o foaie conform căreia se poate transfera oriunde pentru 600.000 de euro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: